Dagen i dag var omtrent lik gårsdagen og det er egentlig helt i min bane…….men i steden for å ligga på sofaen og se på sport som har vært tidligere på dagen kunne jeg godt gjort noe annet…..men men sånn blei denna dagen 😉


SKITUR KLOKKA 9
I dag valgte jeg å stake og det var helt greit selv om det på «Modum-sia» var fryktelig dårlige stavtak……..men sånn blir det når de bare bruker scooter til å lage løyper når det har kommet 20-25cm.
snø.

På Liersia var det perfekte forhold med dobbelspor hele traseen fordi det årlige turrennet «Hauern» gikk av stablen.*

Fikk faktisk veldig lyst til å dra på meg et startnummer ,spesielt når jeg så diagonalteknikken til løperne………tydelig at stakinga har overtatt mye av treningsarbeidet på bekostning av diagonalgang……….men det er jo utvikling av sporten og det er jo bra selv om FIS hele tiden prøver å begrense utvikling………..dem om det……og apropos startnummer……da må jeg ihvertfall utvide skiparken først…….

Blei ihvertfall en fin tur……staka halvhardt første halvdelen og «normalt» tempo resten.

Så var det hjem……..trene 30-40min styrke på stuegulvet mens jeg kikka på NM stafett for herrer………

Neste på programmet var Modum-hallen og håndballkamper………så vel 3 og en halv kamp hvor hovedkampen var Vikersund Jenter 12 som spilte mot et godt organisert og bra R.O.S-lag (Røyken og Spikkestad) og tapte med 2 mål.

Man skal ikke forvente alltid å vinne,noen ganger blir det stang ut isteden for stang inn og noen ganger er ikke alle påskrudd før kampen har «satt seg» og det var vel en kollektiv svikt i starten av første omgang som gjorde at de tapte vil jeg påstå.
Men det er artig å se på uansett seier eller tap.

Resten av kvelden har jeg faktisk bare liggi og sett på opptak av dagens sport.…….veldig interessant er det jo ikke,men lett underholdning 😉

Men det var veldig moro at Konnerud tok bronse i kvinnestafetten også er det jo kjekt at Arne Tverrvåg sin Norske rekord i stille lengde overlevde ennå et NM …….en rekord på 3,71m satt på Noresund for 52?-år siden…….3.71 er langt ….veldig langt og den var vel verdensrekord i en «mannsalder» også før en Amerikaner hoppet 3.74m …….jaja nok om det.
Og så var det ei jente på 16år(17år i juni) som stormet frem som et nytt stort friidrettstalent…….kult det 🙂

Vært en egentlig fin dag så da får en bare «lade opp» til i morra med 2 vakter på jobb og ganske sikkert litt trening før vakt 2 😉

Selv om jeg ikke bor i Oslo …….God Natt 🙂