Begynne med det første først.
Trening for meg er en naturlig del av hverdagen og jeg er såpass godt trent at de er vel bare evt skader som stopper meg fra å utøve ulike ting.
Og skader eller vondter er også en helt vanlig ting når man kommer over en viss alder.
Men ihvertfall i dag,var jeg fryktelig stiv i korsryggen ,skjønte hvorfor så det var ikke no stress…….å plutselig løpe lang hard intervall på snøføre medfører at stabilitetsmusklaturen må jobbe mer enn vanlig fordi underlaget er litt glatt og sleipt…..derfor vondt i korsryggen.
I tillegg var jo låra også ganske stinne og stive……..hva gjør jeg da? Joda joggetur stort sett i motbakke første 10-11km så er kroppen god og varm og tåler utforrløping til tross for litt glatt og litt løping i terreng på slutten…….
Perfekt tenkt og gjennomført …..noen ganger fordel med erfaring 😉
Men det gikk rolig da,fryktelig rolig.
Var 4 kuldegrader på Sponevollen.

På vei ned fra Sponevollen kom det en bil bak meg med en som er nesten like gæren som meg, Sverre Kristian Bjølgerud 😉 Han hadde staka 20km på ski på Langvann ….3-4cm tykk is…..jaja skal ikke si noe for jeg gjorde jo det i «gamle dager» jeg også på Sandungen i Flannumsmarka……..husker isen knaka og braka og ja jeg var redd noen ganger,men er fremdeles i live 🙂

RUS.
I går var vel en av de få dagene/kveldene/nettene de siste 10mnd som jeg har vært helt fri fra alkohol og/eller tabletter.
Til tross for tilgjengeligheten klarte jeg å motstå alt selv om jeg var oppe til klokka 4.
Kjeda meg……ja…..men uten bil kommer man ikke langt i Modum på kveld og natterstid.
Høres kanskje rart ut at det er en av de få dagene uten rus for de som ser meg daglig,men ja faktisk er det det for om jeg har skullet på jobb kl.2300 ,eller 15 eller kl9 finnes det alltid tidspunker man kan ruse seg og være rusfri når man er på jobb,og treninga fikser jeg uansett……
Men egentlig ser jeg på dette nå som historie,jeg veit jeg er veldig god på selvdisiplin når jeg har bestemt meg……så detta går nok helt fint .

PSYKE.
Psyken går vel litt opp og ned ,uten at det gir de store negative svigninger,men ja noen dager er tøffere enn andre.
Men jeg veit det er folk som følger med på meg,kontakter meg og hjelper meg hvis jeg skulle trenge det,så det går bedre.
Litt artig er det at folk jeg egentlig ikke kjenner tar kontakt og kommer med opplysninger som bekrefter min teori om andre mennesker…….og selvfølgelig folk jeg kjenner sier rett ut hvordan tingene egentlig er,noe jeg vel har skjønt selv, men som det er greit å få en bekreftelse på.
(dette var litt kryptisk,men for de som vet hva det dreier seg om ,skjønner de det)
Føelser ovenfor mennesker finnes det ingen av og på knapp på,men respekten forandrer seg ut i fra hvordan de opptrer.……..men det er fullt mulig å gi tilbake tilliten ved å innse selv at man er på feil spor og gjøre noe med det og være ærlig.
Selv om det ikke er mitt ansvar, føler jeg det jo sånn noen ganger nettopp det når jeg ser hva som skjer og vet hva som har skjedd oppigjennom…….

Fikk forresten et tilbud på morran som kan forandre psyken min betraktelig,så spørs det da om jeg er i stand til å innfri tilbudet…..det får kvelden vise.

Alt i alt en bra dag så langt .