JEG FORKLARTE JO HVORFOR ,HAR ALDRI NOE PROBLEMER MED DET,MEN AKKURAT GRUNNEN TRENGER IKKE OFFENTLIGGJØRES.
Men det var kun en kombinasjon av mange negative ting,altfor mye tanker og en melding gjorde at det nesten bikka litt over.
Meldingen i seg selv var egentlig helt grei og på en vanlig dag hadde jeg bare stilt et lite spørsmålstegn men egentlig ikke brydd meg veldig.
Men i dag jeg var jo kun negativ oppi hue så da ble som ordtaket sier «liten tue kan velte et stort lass»
Jeg gikk rundt i mine egne tanker,surra litt mer enn vanlig på jobb,hadde sånn indre skjelving i kroppen og var egentlig helt utaforr.
Men men sånn blir det når man skal involvere seg i alle mennesker som har utfordringer i livet og i tillegg har personlige ting å tenke på,det sliter litt på og noen ganger blir det litt for mye.

Men hjem fra jobb etter nesten 14t ,fikk i meg litt mat ,slappet litt av og så dro på treningstøyet,og det hjalp som det alltid gjør.
Eller ihvertfall nesten,er ihvertfall litt bedre i psyken nå om ikke helt på topp,men det ordner seg 😉LØP HARDØKT OPP ELGTJERNSVEIEN 6.7KM 399 HØYDEMETER.
Siden skaden er mye bedre kunne jeg ihvertfall løpe langt motbakkedrag i et ok tempo og det funka bra det.
Vanlig motbakkeintervall hadde hamstringen garantert ikke fikset,for da hadde jeg brukt mye mer kraft og sannsynligvis blitt værre.
Men nå kunne jeg løpe med høy puls i nesten 40min uten spesielt mye smerte,men la jo ikke all min sjel i hvert fraspark ,så for en gangs skyld seiret fornuften 😂


BEGYNTE TRENINGA KLOKKA 1500 OG PÅ VEI NED FRA SPONEVOLLEN BLE DET JAGGU MØRKT.

ETTER 30MIN STYRKE PÅ STUEGULVET BAR DET EN LITEN TUR PÅ JOBB IGJEN FØR JEG NÅ HAR STRANDET PÅ SOFAEN OG HER BLIR JEG TIL JEG IGJEN SKAL PÅ JOBB.
Får vel bare «chillen» som vi unge sier 😉 ,sette på You Tube og høre på Queen 🎵🎤

HA EN FIN LØRDAGSKVELD .