JEG LIKER Å BLI KJENT PÅ FOLK PÅ MIN MÅTE.HAR JOBBET MED MENNESKER I NESTEN ALLE ÅR SÅ JEG VET HVORDAN MAN SKAL BLI SKIKKELIG KJENT MED DE FLESTE.

Hvem skulle trodd at jeg og B ble venner??? Sannsynligvis ingen,så ulike utad men kanskje ikke så ulike når alt kommer til alt.

Og Benedicte er ei kjempegrei dame med et stort hjerte ,men som man må lære å kjenne ….eller tørre å lære å kjenne.
Tør man det ,er mye gjort.
Så nok en gang Gratulerer med dagen.


I morra er vi klare for ei ny økt sammen……alltid kjekt det og det er tydelig at det går begge veier 🙏 som venner bare så det ikke blir misforstått.Nok om det.

DAGEN I DAG BLE SOM PLANLAGT FOR MIN DEL.
Siden jeg ikke var hjemme etter jobb før nærmere 1300 fikk jeg ikke vært med på verken testløp på Furumo eller langturer ,og når Benedicte jobber hele helgen i strekk måtte jeg finne på noe selv.
Nå har ikke jeg noe problem med det siste da.

Trenger ikke utdype løpeturen så mye,men den startet ved oppkjøringen til Hoppsenteret,deretter trappene opp skiflyvningsbakken før jeg så skulle komme meg opp til Hovlandsvarden på «nye» stier,som jeg regnet med ble borte underveis slik at jeg måtte løpe /gå etter kompasset oppi hue.
Som tenkt så gjort ……….
Det gikk det også selv om jeg kom litt for langt mot nord,men traff på en sti som jeg kjente igjen……….resten av turen var plankekjøring i veldig rolig tempo.
Løp med sko som ikke er beregnet for terreng men pga ei sånn stortå som har vært litt smertefullt den siste uka»hallux valgus» så måtte jeg velge de og da ble det litt roligere i terrenget enn jeg normalt sett løper,men men greit det i dag 😉
Flott vær 🌞TRENT LITT MER DENNE UKA ENN DE SISTE 4 UKENE OG DET SYNES Å VÆRE MIN MÅTE Å VÆRE I FORM PÅ.
Er vant til å bruke kroppen mye så lite trening er tydeligvis ikke noe for meg over tid.
Ei uke i ny og ne gir riktignok en formutløsning,men over tid er jeg nok nødt til å trene mer enn 15-t i uka siden jeg går endel på rulleski.

SÅ DENNE UKA HER JEG TRENT 18T21MIN EFFEKTIVT DVS CA 19,5T SIDEN KLOKKA STOPPER VED ALLE PAUSER .
Løpt 83km og gått 163km på rulleski for de som er opptatt av km,pluss litt styrke.

ELLERS HAR DET VÆRT ENDEL JOBBING,HELDIGVIS OG FIKK BEVIS HER OM DAGEN PÅ AT JEG BLIR SATT PRIS PÅ JOBB OG DET ER HYGGELIG.
Er bare meg selv jeg og gjør det som skal gjøres ……..da er mye gjort når man jobber med mennesker.

ELLERS HAR JEG UNNGÅTT EN TING SOM JEG IKKE HAR GJORT PÅ 2ÅR OG DET ER GANSKE TØFT GJORT UTEN AT JEG SKAL UTDYPE DET AKKURAT NÅ.
Kun noen få som vet om dette.
Et problem jeg sliter med ,men som jeg skal overvinne helt på egenhånd bare jeg får litt støtte av «de som vet» .
Eneste de trenger å gjøre er å «applaudere» 👍NÅ ER DET SNART JOBB IGJEN.

HA EN FIN KVELD OG NATT.