USIKKER PÅ HVOR OG NÅR DETTA BILDE ER TATT …..Stavanger et sted ihvertfall.

NÅ SKAL JO IKKE JEG KLAGE EGENTLIG FOR JEG KAN STORT SETT GJØRE AKKURAT DET JEG VIL HELE TIA OG DET ER MANGE SOM IKKE KAN GJØRE DET OG DET ER JEG FULLSTENDIG KLAR OVER.


Men grunnen til at jeg våknet med en «bismak» i dag var flere ting.
For det første hadde jeg etter en liten konflikt sagt at jeg kunne være med på ei rulleskiøkt ,såkalt staketest i dag,men siden det blåste veldig mye ute regna jeg med at den ble avlyst.

Så hadde jeg veldig lyst til å løpe bakkeintervaller sammen med en gjeng,men klok av skade valgte jeg egentlig mot min vilje,å stå over.
Hjernen overkjørte hjertet og noen ganger er det veldig smart 😉
Har slitt bitte litt med en achilles i 2-3 uker og selv om det gikk kjempebra på intervalløkta på torsdag så merker jeg at den fremdeles ikke er 100% og korte bakkedrag med full strekk på sena kunne gått helt fint,men det kunne også gått veldig dårlig,så tok ikke sjansen.

For selv om jeg bare trener for at det er moro å være i god form så blir fort min livskvalitet mye dårligere hvis jeg ikke får løpt på beina.
Sommer uten å løpe på beina kan jeg ikke forestille meg.

Så har vi den emosjonelle biten som jeg har fortrengt litt ,eller prøver å fortrenge men som kommer tilbake innimellom.
Det er nå 9mnd siden jeg har sett ungene,joda vi har skype,messenger,sms og mange andre muligheter i 2021 men pga dette covid-19-viruset så har det vært umulig å ha fysisk kontakt……de bor jo også 500km vekke.

Og så satt jeg i går igjen å så på denne filmen som heter «Sommeren 92» siden det er EM i fotball og for meg er den filmen veldig sterk.
Bare for at det ikke skal bli noen spekulasjoner hvis noen velger å se denne filmen,ingen av mine barn er syke ,har ikke noe med det å gjøre ……….kan ikke forklare det ,men de som har barn skjønner kanskje hva jeg mener.

SÅNN VAR DET ,SÅ NÅ SKAL JEG PRØVE Å GJØRE DET BESTE UT AV DENNE DAGEN.
Tar snart på meg rulleskia-så får vi se……….oppdatering kommer garantert.

HA EN FIN LØRDAG .