FINT MED SNØ I DENNA MØRKE TIA.
Det lyser opp ,og for barn er det jo moro …..både store og små barn som liker å boltre seg enten på ski,akebrett eller hva det måtte være.
Så 7 november med snø i høyden er vel ganske normalt,så får vi bare håpe at det blir en stabil vinter etterhvert ,spesielt for barn,ungdom og voksne som kanskje har trena siden mai for å utøve vinteridretter.
Men uten at jeg skal være noen værprofet,tror jeg nok man ikke skal ha så store forhåpninger i lavlandet før nærmere jul,men hvem vet …….været blir som det blir og med litt flaks for skiløpere kan det jo hende at det vil legge seg snø over 400 m.o.h tidlig,men en bør ha en periode med kuldegrader først eller så blir det problematisk utover vinteren med overvann og greier.

PÅ slutten av 80-tallet og begynnelsen av 90-tallet hadde vi 5-6 vintre med ekstremt lite snø og varmegrader i hytt og pine.
Så skal ikke lage noe klimadebatt her,men ja sånn har det vært og visstnok i tidligere tid også ……..

Skal ikke se bort i fra at jeg også går noen skiturer i løpet av vinteren 😉
Ville vært veldig rart hvis jeg ikke gjorde det.Neste helg er det vel sesongåpning i Norge både for langrenn og skiskyting hvis jeg ikke tar feil.
Der får jo mange svar på om treningen de har lagt ned har vært bra nok selv om mange prioriterer mange mil på ski den første tiden og vil være litt «treningsstinne» ,men uansett blir det en pekepinn på «hvordan det står til».


PÅ DEN ANDRE SIDEN SKJØNNER JEG DE SOM IKKE LIKER SNØ.
Det skaper jo stort sett bare plunder og heft ,men vi bor i Norge og må regne med snø i endel mnd .

HA EN FIN SØNDAG MED ELLER UTEN SNØ.
Jeg skal visst ut å løpe om en halvtime i litt slush ,men ser ut til at det er mest vann her i «lavlandet» (heldigvis)