FRA DAGENS LØPETUR …..DRAMMENSELVA.

JEG ELSKER SOMMER,SOL,VARME,BLI KJENT MED NYE MENNESKER OG Å TRENE .
Sommeren har stort sett vært veldig bra med varme,badestrender,besøk av de yngste barna og ikke minst har jeg blitt godt kjent med nye mennesker og å trene med ulike mennesker.

.
DAGEN I DAG BLE AKKURAT SOM JEG HADDE HÅPET.
Hadde kanskje håpet at noen joinet meg på løpeturen,men siden jeg skulle begynne når det var varmest tenkte jeg at det kanskje ikke ble noe av ,samt at noen er på ferie,noen skulle på fellestreninger senere på dagen osv…….

Hadde bestemt meg for å sove litt på morran i dag.….lenge siden sist ,men angret litt når Wiggo spurte om jeg skulle være med på løpetur kl.10,men siden jeg akkurat hadde stått opp ble det at jeg dessverre sa nei.

Men uansett FOR EN FLOTT LØPETUR.
Formen var kanskje ikke helt på topp i dag,litt sliten i kroppen,men beina var lette og været var akkurat sånn som jeg liker.
Rundt 30 grader og litt trykkende,elsker det 🤩

Stoppa faktisk for å bade 3 ganger,det pleier jeg ALDRI å gjøre,men det var fantastisk deilig……spesielt i Drammenselva i friskt vann.
På Delinga derimot kjente jeg knapt at jeg ble avkjølt,men deilig med varmt vann da 🏊‍♂️🙏


ETTER LØPETUREN OG FØR JOBB RAKK JEG EN LITEN TUR PÅ SANDBRYGGA.
Fikk bada litt mer 👌 og jaggu dukka ikke muttern opp også 👍

ETTER JOBB SITTER JEG NÅ Å SER PÅ OL.
Triatlon for kvinner,det er interessant.
Som jeg har sagt før….friidrett,svømming og triatlon skal jeg se hvis jeg ikke har noe mer spennende å gjøre og derfor satt jeg å så opptak av svømming på formiddagen i dag mens håndballherrene spilte mot Spania.

Alltid vært interessert i håndball jeg ,men er mye mer begeistret for kvinnehåndball enn herrehåndball og uansett kommer jeg ikke til å se noe før evt hvis Norge er i en finale.
Søstra er uenig med meg om håndball ,herrer kontra kvinner og hu har sikkert rett for kan jo mye mer om håndball enn meg ,men JEG foretrekker kvinnehåndball.

DA FÅR VI SE OM LOTTA MILLER KAN MELDE SEG I MEDALJEKAMPEN.
Jeg vet egentlig ikke hvor god hun er ,men det er lov om at hun skal få oppleve……..


HA EN FIN NATT OG EN STRÅLENDE TIRSDAG.