Hovlandsfjell en sein skjærtorsdag.

VELDIG GODT FORNØYD MED MEG SELV PÅ JOBB I DAG,
Nå er jeg stort sett det da,men når jeg kan brife litt med kunnskaper og i tillegg ta nye utfordringer på stark arm og ikke minst fikse de ,så da kan det vel ikke bli bedre 😉
Når spørsmålet om hvorfor vi feirer skjærtorsdag og langfredag kom opp var jeg 100% sikker på at jeg visse det…….noe sitter igjen fra tiden på skolen og skal vel ikke stikke under en stol at det var 4 fag jeg var interessert i……Geografi,historie,gym og merkelig nok religion…..sistnevnte fordi jeg trodde på den tiden at religion var en del av histoire,nå er det på sett og vis sant for det er mange ting i historien som kan forankres til religion både på godt og vondt,dessverre mest vondt .
Men jeg tror i 2021 absolutt ikke på noe av det som står verken i koranen eller bibelen,men ja selvfølgelig er det noe som sitter.

Ellers vet jo alle at jeg jobber innenfor BPA ,det de færreste vet er hva det egentlig vil si,men man må hele tide oppdatere seg,kunne klare å sette seg inn i ulike menneskers behov,tanker og utfordringer,lære seg nye ting,ta nye utfordringer på strak arm osv og i dag fikset jeg en ting som har sitti litt langt inne,men etter en times øving ,var det i boks også.
Jeg har et jævla stort ego og ting som ikke er prøvd regner jeg med at jeg fikser,og med den innstillingen fikser jeg det meste selv om jeg selvsagt vet mine begrensinger,det er jo en forutsetning for å lykkes at man også vet sine begrensinger.

Nok om det……..

TRENING.
Egentlig var planen 7 timer jogging sammen med noen som driver og løpet et 24-t løp ,men når jeg ikke klarer å styre meg på løpeøkter fikk jeg etter tirsdagens 2 løpeøkter ,muskelverk de lux i låra……..bare tull for jeg visste det kom til å skje hvis jeg ikke klarte å beherske meg ……..men klarte jeg å beherske meg? NEI .
Lærer aldri 😂

Så da ble det skate på ski fra klokka 1745,
OG FOR EI KUL ØKT 😍

Hadde ikke noe mål annet enn å gå ca 3t ,men når jeg fikk varmet opp i 15min skjønte jeg at formen var ganske bra ,så da tenkte jeg «prøver ei progressiv økt på 37km».(3 runder)
Litt rufsete forhold og vanskelig å gå teknisk,men planen om stadig økende fart ble en realitet(selv om jeg tryna 2 ganger på de siste 10km) så jeg er godt fornøyd med den økta,og tenk hvis forholdene hadde vært 100% ,DA kunne det gått virkelig fort i dag ,,,,,tror jeg 😉 men når sant skal sies kjenner jeg jo at teknikken ikke er som for 25-30 år siden,men men hører vel alderen til…..

DA HAR JEG JOBBA,TRENT OG FAKTSIK SPIST MIDDAG ,SÅ DA ER DET VEL BARE Å HVILE UT OG SATSE PÅ EN BRA DAG I MORRA OGSÅ MED SKI .

HA EN FIN LANGFREDAG.
Og vet dere hvorfor det kalles langfredag? UTEN Å GOOGLE 😉


FORTSATT GOD PÅSKE .