Dette bilde er 14 dager gammelt ,samme økt og samme temperatur.

HADDE EGENTLI FRI FRA JOBB I DAG OG SKULLE LØPE INTERVALL KLOKKEN 11 SAMMEN MED «GJENGEN».

Så er jeg litt sånn at når folk jeg kjenner godt,liker godt og som jeg har en fin tone med har problemer med kroppslige ting og mener jeg kan bidra til å få de bedre.
Da legger jeg min sjel i at de skal bli «friske» fordi jeg vet åssen det er å gå med muskulære plager,nerveplager(forårsaket av muskel og ledd) eller typiske rygg,nakke og bekkenplager.

Og siden jeg har litt kontakter og kjenner kanskje Norges beste når det gjelder nervebaner i kroppen fikk jeg ei på jobb til behandling på morran i dag,at jeg så dro på jobb og var der halvannen time var bare en glede.

Jeg pleier å være ærlig i det jeg sier og skriver .
Jeg jobber greit sammen med alle på jobb og liker alle ,men når alt kommer til alt tror jeg nok jeg og hun jeg hjalp i dag har best kommunikasjon både på jobb og på fritiden (via sosiale medier for det meste) og for meg at vi kan tulle ,fleipe og samtidig være seriøse er gull verdt .
Og at aldersforskjellen er 30+ synes ikke å bety noe verken for meg eller henne(heldigvis).
Håper og tror jeg er litt «ung til sinns».
Trenger gjerne ikke å bli satt i lekegrind i 2021,men 😂😂

meg og min avdøde far sommeren 1967.TRENING MED DEN «FASTE GJENGEN» PÅ LØRDAGER.
Det er også veldig moro ,alle har en god tone og så er det jo sånn som ellers at noen prater man mer med enn andre.
Men det er for mitt vedkomne fordi jeg kjenner noen bedre enn andre og ingen annen grunn.

INTERVALL BAKKEDRAG PÅ PROGRAMMET I DAG.
P.g.a kulden (var minus 22 på morran) ble det 10 x 2 minutter i steden for 20x40sek.
Jeg syns 2 min.-drag er jævla vanskelig,40 sek er greit for da er det maks fart hele økta,bakkedrag på 3 minutter og lengre er også veldig greit for da må man holde seg innenfor terskel,dvs ikke bli stivner enn normalt) ,men 2 min der sliter jeg .

Men dagens økt var veldig positiv,tross alt ikke løpt på beina siden søndag og trena 3-4 timer hver dag i mellomtia,mest på ski så jeg forventet egentlig jævla tunge lår.

Oppvarming og meg er som regel at jeg ligger sist, sliter og syns alt er tungt,også i dag ,men når det skal løpes fort omstiller jeg hue og dunker til og i dag var jeg godt fornøyd .
At Øyvind Wiger ligger et stykke foran godtar hue mitt men de andre godtar hue mitt ikke helt ,men for all del Bjørn Bottolfs er bedre enn meg på så korte motbakkedrag,
MEN jeg måtte bare være foran på siste draget 😂 men for all del han var 10-15 meter foran meg på alle de andre.
Konkurranseinstinktet er det ingen ting i veien med,men fornuften er også tilstede.

Men det skal også sies at hadde vi kun løpt 1 drag i max tempo,hadde jeg nok sliti med de fleste,her går det mest på steyer og utholdenhet og IKKE muskulær kraft.


KAN JO DA BARE SÅNN I FORBIFARTEN, FOR Å HA NEVNT DET,SI AT JEG TRENA 1T20MIN STYRKE ETTER INTERVALLEN,SÅNN AT FOLK VEIT HVOR LISTA LIGGER FOR DE OVER 50ÅR 😜


DA ER DET BARE Å SE LITT PÅ TV ,KANSKJE FÅR JEG TID TIL Å RYDDE OG VASKE 🤔 ELLER TID HAR JEG VEL,ER VEL VILJEN DET STÅR PÅ.
Akkurat sett Tiril Eckhoff ta VM -gull i skiskyting,men for meg var det like moro å se Ida Lien fra Åmot (representerer Simostranda) gjorde et godt godkjent løp i sin VM-debut.


OG SÅ HAR JEG DENNE HELGEN SAGT AT TRENGER DE HJELP PÅ JOBB SÅ ER DET BARE Å RINGE.
Det er bare hyggelig ,tid har jeg nok av og hjelpe hyggelige mennesker med ting jeg kan er jo bare fint 👍

HA EN FIN LØRDAGS-KVELD