01.01-2020 var Buskerud fylke historie og hylekorene har pågått i lang tid,men vet vi egentlig hvordan det blir?
Tror vi skal gi det en sjanse jeg og jeg er ganske sikker på at alle folk vil bli tatt like godt vare på om de kommer fra Spydeberg,Moss,Jevnaker,Modum eller Geilo……og at alle kommunene som ligger inn under Viken blir tatt like godt vare på om det er Lunner eller Sigdal :

Store avstander blir det sagt….ja det er store avstander,men hva så????
Vi lever i 2020 og teknologien gjør det meste mulig så det med avstand ser jeg ikke på som noe problem og når sant skal sier er det vel ikke mange som har noe forhold til Fylkeskommunen slik den er i dag heller og 99% av kontakten mellom fylkeskommunen og «vanlige folk» foregår pr mail,digipost eller telefon.
De som ikke vet det består Viken av de tidligere fylkene Akershus,Buskerud og Østfold pluss kommunene Svelvik,Jevnaker og Lunner.

Eneste jeg stusser på er den geografiske sammensetningen……..hvorfor Østfold? hadde det ikke vært mer logisk med Vestfold ,Oppland eller Telemark???
Jaja ,beslutningen er tatt for lenge siden ,lite en kan gjøre med det i dag,men vi får satse på at dette går helt fint 😉
Det positive er jo at sjansen for å få vekk endel byråkrater med høy lønn og lite produktivitet ,samt mange folkevalgte som tross alt får lønn for å ivareta de menneskene de har blitt valg av. «Jo flere kokker,jo mer søl……eller «jo færre kokker jo mindre søl».

Vi må være optimister 😉

MIN DAG I DAG.
Var helt sikker på at detta kom til å bli en slitsom dag,men det gikk veldig greit.

Noen ganger,eller veldig ofte,sitter jeg og surrer oppe til langt over midnatt…….dvs til nesten sola står opp.

Glad i sene netter uansett hva de inneholder…..så i natt blei vel klokka 0330 …..ikke unormalt det.
I natt var det You tube som holdt meg oppe…….musikk.

Men jeg måtte jo opp kl.8 seinest……..våkna 0720 ,tenkte «vi ligger litt til» ,så da ble det plutselig travelt her ……..går jo ca 4km til jobb.

Når dette da var 3 natta på rad med under 4-t søvn ,regna jeg med at det ble slitsomt…….men neida…..
Etter jobb Løp jeg 8,5km til Gym2000 i en helvetes motvind,så var det 1t15min tung styrke før jeg løp nesten 5km hjem igjen ……..sånn var den dagen 😉

Vært deilig å være ute i dag..……mange varmegrader i Januar er helt konge.
Snart er forhåpentligvis gangveiene og sideveiene bare også,da kan jo folk med sykkel,rullestol osv bevege seg trygt ……akkurat nå er det ikke det noe særlig……

Joda jeg er glad i vinter med snø og skiløyper og stabilt vær,men nå er det engang sånn at sånn har ikke denne vinteren vært og alt tyder på at det blir en «møkkavinter» i så måte,så da kan det like godt bli som på Vestlandet 18-19 grader 😉

Hadde vært kult med ……….i januar i Norge (videoen under) 😉