Vinterferien for Sølve startet dessverre dårlig med oppkast og feber ,så klokka 4 i natt vaska jeg ned hele soverommet med klorin,fikk sønn i dusjen og vaskemaskinen gikk for fullt på 90 grader.
Jaja det er jo ikke så mye å gjøre med,sånnt kan skje men kjedelig for sønn……..men virker som det går fort over.
Så får jeg bare håpe dette var en isolert sykdom og ikke omgangssyken,men det svaret får vi jo i løpet av 48 timer.

Derfor ble det en heller rolig dag i dag og som vanlig vil ungene gjerne besøke bestemor(min mor) og det passet jo meg godt ………så da tok jeg meg en tur på rulleski….
Planen var egentlig ski i Finnemarka,men stengte veier opp til Øståsen gjorde at jeg tok rulleskia …..
Flott vær og ei veldig bra treningsøkt.

VM I SKISKYTING OG LANGRENN.
Har selvsagt fått med meg dagens øvelser i både VM i Skiskyting og denna Tourer


Sistnevte var egentlig av liten interesse.
Det begynner å bli altfor mange mini-tourer og andre tourer i langrenn……..hvor ble det av de distansene hvor «klinten ble skilt fra hveten»,hvor kapasitet betydde mer enn taktikk og sprintegenskaper???? Savner de gode gamle øvelsene 15km,30km og lange 5-miler i enkeltstart og i tøft terreng…………

På Kvinnesiden vinner jo Johaug som hun vil,noe hun stort sett gjør…….eneste positive med øvelsene syns jeg var langløpet i friteknikk og konkurransen som avslutta «opp en slalombakke» …….men å kalle den sistnevnte øvelse for sprint er jo bare tull,men men ……..

På herresiden får vi en overraskende vinner…….kjekt for Golberg,men det vitner vel om at dette ikke er så viktig for løperne totalt sett…..

Skiskyting derimot var det VM og da stiller alle skjerpa ……artig at J.T. Bøe vinner og jeg lar meg imponere over stabiliteten til Marte Olsbu Røiseland……..ser jo egentlig ikke på henne som en «rå» utøver som det Dahlmaier,Domratsjeva og Berger var,men hun er stabiliteten selv i Norsk og internasjonal skiskyting for tia og det står det stor respekt av.
7 Medaljer derav 5 gull er utrolig bra……..så kan man diskutere om det er for mange tullekonkurranser i Skiskyting…..mitt svar er JA……..

Da blir det vel TV og play-station resten av kvelden og ei datter som hele tia skal massere faren i hue 😉 Så har jeg ikke vondt i hue fra før av er jeg redd jeg får det 🙂