JEG KAN FORSIKRE ALLE AT SÅNN ER DET IKKE.

GRUNNLAGET FOR DENNE UTTAELSE VAR ET INNLEGG PÅ FACEBOOK UNDER «FINNEMARKAS VENNER» HVOR DET BLE KLAGET PÅ LØYPEKJØRINGEN.
Nå har jeg gått på ski i 50år ,faktisk 53 ut i fra mine slektninger og har både vært barn,ungdom,hardt-satsende langrennsløper og de siste årene mosjonist som riktignok trener som en toppidrettsutøver.
Skal ikke gjengi det innelgget jeg reagerte på eller min kommentar (det kan leses på «finnemarkas venner».
Men folk må begynne å sette seg inn i ulike ting før de kritiserer.
Det var dagens utblåsning.

Og når jeg så i kveld sjekket STRAVA og så at en av distriktest beste langrennsløper på 80 og 90-tallet hadde tatt med seg sin hardtsatsende sønn på brøyta skogsbilveien for trening på ski ,ble jeg glad innvendig og tenkte»det er håp for noen».
Nok om det….

DAGEN MIN HAR VÆRT LITT BEGGE DELER.
På godt Norsk vært litt deppa de siste dagen og grunnen trenger jeg ikke å si (faktsik noen ting jeg også holder for meg selv til den store verden)
Så når jeg våkna klokka 8 tenkte jeg»hvorfor i helvete skal jeg stå opp nå,skjer jo ikke en dritt uansett».
Fikk rota meg opp klokka 1130 og hadde null planer for dagen bortsett fra at jeg skulle ta meg en treningstur og så på jobb i natt.

SKITUR PÅ ØSTÅSEN.
Fant etterhvert ut at jeg skulle ta meg en skitur fra Sponevollen og i dag var jeg litt pinglete og kjørte bil helt opp.
Grunnen var at det var kaldt,minus 15,og tenkte at 6km med utfor blir litt i kaldeste laget etter 3-4 timer på ski.

Ble ei grei treningsøkt i klassisk stil,gikk de løypene jeg kunne gå men glemte bort å gå ned til parkeringa til Heggesjøveien,jaja får ta det en annen dag.
Med ski fra 2004,hansker fra 1995,uten drikke,klassisk stil og de fleste kilometerne i scooter-løyper ble det jo egentlig litt nostalgisk og når jeg skrudde på hodelykta etter halvannen time ble det jo bare fint .


DA ER DET BARE Å VENTE PÅ AT MAN SKAL PÅ JOBB ,OG I MELLOMTIDEN……….

DENNE SANGEN ANSER JEG SOM TIDENES FINESTE LÅT SELV OM RADIO GAGA MED FREDDY MERCURY NOK RAGER HØYEST HVIS JEG SKULLE «VÆRT LITT I FARTA» MEN FØLELSESMESSIG SLÅR INGEN DENNE LÅTA OG SPESIELT IKKE MED DENNE VIDEOEN.


HA EN FIN KVELD.