De dagene jeg oppigjennom åra ikke har vært i fysisk aktivitet kan jeg sannsynligvis telle på ei hånd hvis man ser bort fra dager med sykdom med feber….
Sånn sett har jeg vært heldig,aldri hatt skader eller sykdommer som har satt sitt preg på min fysiske aktivitet……joda jeg har vært psykisk syk,men da trente jeg ihvertfall 😉 selv om jeg ble begrenset av trenere.

Har brukket armen 1 gang….skitur på Norefjell,men gikk ikke glipp av trening for dagen etter satt jeg på ergometersykkelen og da var jeg 17år……..samme gjorde jeg når jeg fikk 3 prolabser i ryggen,under et skogsløp ….dagen etter var jeg på ergometersykkelen …….så fysisk aktivitet er viktig for meg.

Nok om det 😉 I dag hadde jeg egentlig tenkt å løpe en tur men så på Strava at noen hadde vært å gått på ski på Simostranda,så da sendte jeg melding til Mathilde Rønning og spurte hvordan forholdene var…..og de var så bra som det er mulig å få det slik vinteren er nå.

Og når jeg senere satt og så på Idrettsgallaen og prisen for årets ildsjel ble delt ut
,er det mange jeg kunne nevne i den sammenheng som har gjort det mulig for meg å drive idrett,men siden jeg akkurat hadde vært på Simostranda gikk tankene dit og den innsatsen de gjør år etter år etter år…..det er imponerende……
Så på vegne av alle skiløpere i distriktet vil jeg takke de som driver og styrer med løyper på Simostranda.
Kunne nevnt noen navn,men da hadde jeg sikkert utelukket noen så det blir feil,men de vet det selv hvem det dreier seg om……så takk !!!

Uansett fikk jeg lånt bil av min kjære mor og dro på Simostranda og skøyta 50km 😉
Formen var god,men jeg må vel ærlig innrømme at teknikken har vært bedre,men samme det jeg gjør jo dette for moroskyld i 2020 så det ække så farlig……..formen derimot skal jeg ikke klage på ,den blir hva man gjør den til og jeg er i god form uten tvil…..men så er det også viktig for meg å være i god form

I de senere årene har musikk blitt en del av treningen min…….bortsett fra når jeg løper……..velger stort sett musikk ut i fra hva jeg skal gjøre men i det siste har det gått mye i Queen og Meat loaf …….det passer bra til halvhard og hard trening 😉 ….og i dag ….