Det hvite minste huset man ser er mitt hjemsted. Det største hvite var først en barneskole hvor bl.a mora mi gikk.Så ble det en skole for barn med astma(arrester meg hvis jeg tar feil) hvor onkelen min var rektor.Så ble det bolig og de siste 10-11? åra har det vært barnehage og tror søstra har vært styrer hele tia…….

DEILIG Å KUNNE SOVE SÅ LENGE JEG VILLE ,DET ER LENGE SIDEN SIST FOR ENTEN ER DET JOBB ELLER SÅ ER DET NOE TRENINGSAVTALER.
I dag ,ingen av delene, men hadde glemt å skru av lyden på mobilen så det begynte å plinge inn meldinger klokka 7,men var bare å skru av lyden og snu seg rundt og sove videre 🙏

ETTER DET VANLIGE PÅ MORRAN,FROKOST,HENGE OPP KLESVASK ,TIPPE RIKSTOTO OG SJEKKE DIVERSE SOSIALE MEDIER BAR DET UT PÅ EN PLANLAGT TRENINGSTUR.
Hadde 2 mål for økta,finne en sti i et naturreservat som heter «Dokkene» og løpe 4 stravadrag og hadde et håp om å få en såkalt «krone» på det lengste draget hvis rumpa var sånn 80% grei på flatmark.

La ut på løpetur ,første draget var allerede etter 300m så med minus 2 grader var jo ikke kroppen spesielt varm,men satt ihvertfall pers og regner med jeg har mye å gå på.

Fortsatte litt rundt omkring på Furumoene før jeg løp over hengebrua og skulle løpe et drag på ca 1.30min…..bomme litt på selve segmentet(stoppa for tidlig) men blei greit stiv og sur i låra,men lenge siden sist så det var jo bare moro 😉Treffer så kjentfolk og skravler litte grann før jeg da skal prøve meg på denne stien i Dokkene naturreservat.

Skjønner ikke hvor jeg løp feil,men feil løp jeg så det ble mye knoting i terreng og over et jorde med pløye som var frossen,ikke spesielt godt å løpe på.

🙈


KOM OMSIDER OVER TIL VESTRE SPONE-VEIEN OG LØP OPP PÅ JARMOEN.

ETTER EN SNAU KILOMETER VAR JEG SÅ KLAR FOR DAGEN HOVEDMÅL.
Tok ingen sjanser og startet sikkert lenge før selve segmentet og avsluttet godt etter «mål».
Jeg syns det var litt vondt å løpe på telen enkelte steder og var litt forsiktig ned den bratteste bakken,men satt ny rekord og skal være fornøyd med det.Siste draget hadde jeg ikke lyst til ,men siden jeg hadde «det oppi hue» måtte jeg bare ta det draget……..men da var verken hode eller andre ting spesielt med og jeg stivna som en stokk etter 50m,men men for psyken sin del var det bra 😂
Så når jeg kom opp til svømmebassenget til Modum Bad skulle jeg ønske det var fyldt med varmt godt vann 😜


Da var det bare å jogge hjem.
Merka at kraften begynte å ta slutt på høyrebeinet,altså setemuskulaturen begynte å bli veldig sliten,da mister jeg stabilitet og kneet faller veldig innover, så da ble det bare veldig rolig jogg.
Men gjorde ikke noe det,målene var gjennomført ,været var bra og formen tydeligvis rimelig grei 😉

DERETTER VAR DET Å SLITE UT RESTENE AV LÅR,SETE OG LEGGER MED 25MIN STYRKETRENING.
Og satse på at det bygger mer enn det ødelegger.


NU ER JEG PÅ JOBB TIL LANGT PÅ NATT .👍

HA EN FIN ETTERMIDDAG OG KVELD.