Denna uka som nå snart er over er vel den fineste for utendørs aktivitet så langt dette året og for meg som liker å gå på ski har det vært helt magiske forhold i Finnemarka.
Corona-styret har lagt en demper på kvaliteten på treningen,aldri tatt så mye hensyn til en bitte liten forkjølelse før…….rart hva media klarer å gjøre med mennesker…….

Selv om kvaliteten har vært laber har jeg ihvertfall gått mange mil på ski……snitt på litt over 50km pr dag må være greit …..føret har variert endel ,men faktisk den fineste økta hadde jeg på sugende slush-føre og det er vel egentlig det jeg liker best også………slush-føre i 15 varmegrader 😉 selv om man drar flere mil på kortere tid på det føre vi har hatt de 2 siste dagene(grøvkorna og harde løyper)……

I går susa jeg og skøyta 65 km på Hovlandsfjell………egentlig litt kjedelig å gå litt over 4 runder i ei løype på snaue 14km……..liker best å gå en hel runde 😉 Men været var jo aldeles praktfullt ,sol og nærmest vindstille…..så da…….

I dag ble det ikke Hovlandsfjell,men Eiksetra og de områdene der og selvfølgelig inn til Nykjua.
Hadde ingen store mål men hadde håpet på å kunne gå alle løypene i Drammensmarka,men pga at det var noen dager siden de fleste løypene var kjørt ble det som dere ser på Strava………helt greit det også……..

Da får en vel bare bure seg inne resten av kvelden…og kontakte folk via messenger og andre sosiale medier……….helvetes corona………godt jeg skal på jobb i morra kveld 😉