Som overskriften forteller,jeg har hatt 2 fantastiske dager hvor kroppen spiller på lag,ingen brystsmerter og i det hele tatt har jeg hatt det veldig bra.
Men i bakhode ligger usikkerheten om egen helse og kanskje ikke så rart når jeg har blitt innlagt på sykehus 2 ganger i løpet av 3 uker.
Lavt stoffskifte,høyt blodtrykk,tendens til anemi og gud veit hva…………

Men jeg skal la det ligge nå og gjøre som jeg egentlig ønsker å gjøre leve i nuet og tenke at «my life is briliant»

DE TO SISTE DAGENE HAR JEG VÆRT I PERFEKT FORM.
Livet mitt handler om å være i form og kan utøve fysiske anstrengelser litt mer enn de fleste andre og så handler det om å si i fra om ting jeg er opptatt av som i disse tider Modum FK(en tragedie) ,være en god venn for de som fortjener det og ha et godt forhold til mine barn som dessverre bor alt for langt unna og i disse corona-tider føles akkurat det litt tungt.
Men men ser ut som vi snart er tilbake til normalen…….TRENINGA DE 2 SISTE DAGENE HAR VÆRT PERFEKT TROSS ALT.
Som gammel skiløper som er vant til å trene 2 ganger om dagen, er det helt umulig å ikke trene en dag og hvis jeg får det til elsker jeg å enten trene ei lang økt ,dvs over 3t eller 2 økter ……er bare en vane for jeg skal verken bli verdensmester eller noe som helt,men den gleden med trening og det å være i form skal ingen få ta i fra meg.

Sånn har jeg trena i går og i dag…..
I går før jobb….rolig rulleskitur ca 15 km og så løpetur med Ronny Losoa litt over 1t på kvelden pluss snaue timen med styrketrenung på stuegulvet etterpå.

I dag ……klassisk rulleski 2.5t ,faktisk med intervall 1t30min,lenge siden sist men i og med blodtrykket er regulert med medisiner så jeg ikke noe galt i å teste det ut og det funka helt greit.
I kveld tok jeg en tur opp Vikersundbakken til Vingen……siden jeg har høydeskrekk tok jeg veien 😉

DA ER DET LØRDAGSKVELD OG SIDEN JEG LIKER Å LEVE I NUET 😉

Vær litt gal.det forlenger kanskje ikke livet men man har det mye mer moro mens man lever 😉