Tatt i betraktning de problemene jeg har med helsa for tia skal jeg vel ikke klage………det kunne vært mye verre.
Vi har hatt fantastisk vær i lengre tid i Modum nå og når vinden også har løyet er det jo bare en fryd å bevege seg og i det hele tatt å være ute.


I og med jeg er sykemeldt fordi jeg skal ta det litt mer med ro og at jeg har fått noen begrensninger i forhold til trening kan dagene fort bli lange.
Men i og med været er som det er ,er det jo bare å være mest mulig ute og prøve å komme i kontakt med folk,så det blir daglige turer til Åmot(Åmotsenteret) og Vikersund.
Man kan jo ikke egentlig dra på besøk til alle og enhver ,men noen kan man tross alt besøke……så jeg prøver jo det også.
Så etter treningsturen i dag satt jeg i solveggen hos Roar Bye

HAR HATT 3 FINE TRENINGSDAGER TROSS ALT.
Gamle vaner er vonde og vende,men kroppen sier jo i fra så jeg prøver å både høre på ekspertisen og lytte til kroppen.
På fredag hadde jeg en fin løpetur med Ronny Losoa(før en time styrketrening) langs den såkalte fiskestien mellom Geithus og Åmot…….formen var helt grei men kjente jo i motbakkene at det er litt tyngre enn vanlig….

I GÅR LØRDAG BLE DET RULLESKI.
Rulleski er jo en treningsform som er vesentlig lettere enn løping fordi man lett kan justere innsatsen og dermed også belastningen på bl.a hjertet.
Så selv om jeg var ute i 2t40min gikk jeg vel roligere enn jeg «noengang» har gjort …..flott vær og lite vind.

I DAG SØNDAG BLE JEG MED RONNY LOSOA,LARS GRØNHOVD OG ØYVING WIGER RUNDT LANGSJØLØYPA.
Mange år siden jeg har løpt den løypa og oppi hue mitt er jo det en rask løpetur på 1t30min.……var jo det jeg brukte når jeg løp den alene før i tia og jeg har løpt den mange ganger…..persen er vel i underkant av 1t15min.
Når jeg løp sammen med Tore og Roar Bye brukte vi stort sett 1t45min og da løp vi rolig og behersket.
Men glemmer jo bort at da var jeg ganske god til å løpe i terrenget,og hadde jo verken høyt blodtrykk eller andre fysiske plager,så det ble dessverre i lengste laget for kroppen min i dag.
Etter 12-13km merket jeg at det ble litt tungt i brystet,litt svimmel og presset i brystet som gjorde at jeg havnet på sykehuset kom tilbake så da gjorde jeg nok det som var smartest……senke tempoet ,gå i stigningene og i det hele tatt bare nye det å være ute.
Kunne sikkert holdt følge med gutta men er redd det hadde blitt en tøff ettermiddag ………men smart som jeg er 😉 Ihvertfall i dag ,gjorde jeg nok det var best 🙂 når sant skal sies har jeg vel aldri tatt hensyn til kroppen under trening noen gang,så det er kanskje på tide selv om jeg fremdeles er 25år oppi hue 😉
3km før «mål» traff jeg på en TIUR……skulle ta bilde av denne skapningen,men den ble hissig gitt 🙂 så jeg måtte ta en kjapp spurt for å unngå direkte nærkontakt 😉 men bilde ble det …..


Værmeldingen tyder på mange dager fremover med sol og stigende temperatur ,så selv om ikke våren er min årstid så ser det lovende ut 🙂