MIN PÅSKE HAR BESTÅTT AV 2 TING,SOM ELLERS I ÅRET, TRENING OG JOBB.
Noen skiturer og noen løpeturer,ikke noe spektakulære greier verken lengde eller innsats……mest på det jevne.Mange går lange skiturer på slutten av sesongen,jeg har vel aldri hatt helt sansen for å samle flest mulig km,det får i såfall komme «sånn plutselig» ved at jeg bestemmer meg for en lang runde eller x-ant runder i ei rundløype.
I dag
hadde jeg ingen planer …tenkte på 7timer ,men var vanskelige forhold for «en stiv og støl kropp med ribbeinsskade» og når jeg i tillegg tryna etter 3t dunka hue nedi isen og ble svimmel så det ble bare 3t45min….

Har egentlig ikke noen oversikt hvor mye jeg har trent,bare veit at jeg ikke er i den formen jeg var i januar.
Blitt for mye ski og for lite løping,men i følge strava har jeg i påsken «lea meg» 22t38min siste 8 dager….det er jo ikke all verden 😉JOBB.
Påskeuka falt på den uka jeg jobber «turnusmessig» mest og når det ble en ekstravakt i tillegg fant jeg ut at jeg var på jobb i rundt 70-timer,og det er helt greit.
Hva annet skal man finne på i Påsken?
Ikke får jeg reist til Stavanger og vært sammen med ungene og arrangement er jo avlyst…..så da blir jo jobben er kjærkommen sosial ting.

Aldri hatt noe forhold til Påske.
Når jeg var liten var vi sikkert på hytta på Rundskogen,på Norefjell og turer til Hovlandsfjell og spiste sikkert appelsin,egg og bacon.

meg og min mor.


Men utover det har vel Påsken ikke hatt en annen betydning for meg enn at det før i tiden var fri fra jobb og mange skirenn.(som regel 3)
Jomfruslettfjellet rundt 1 seier foran Kjartan Roland,Nannestad i 1998 ellers 2 og 6 plass…….mange renn gjennom åra i Hemsedal Skjærtorsdag,noen ganger ble det rennet byttet ut med et renn i friteknikk i Skurdalen og så var det «show-rennet» 2-mila på Liatoppen med innbudte løpere…..1 seier foran Harald Økern Jensen i 1997 nr.2 bak Ragnar Hagen i 1999 og langt uti når Andreas Slutter vant i 2000.
Men det sies at jeg fremdeles har løyperekorden…….om det stemmer vet jeg ikke,husker bare at det var et kult renn når en var i form.
Og så har jeg sikkert vært andre steder også….gikk jo i snitt 40renn pr sesong fra 1992 til 2003 og flest mulig på vårparten.

Men den kuleste Påsken var i 1994 da jeg først gikk NM på ski 50km klassisk på Koppang for så å ligge på et gjestegiveri ALENE i ei uke i nærheten av Røros for å gå 3 skirenn , Tufsingdalen 20km ,Egebergrennet 20km og Hitterdal/ferangen 20km(alle i klassisk) og det viste seg at det var perfekt oppladning til Troll skimaraton helga etterpå som jeg vant og jeg vil påstå jeg aldri har vært i bedre form,verken før eller siden eller jo kanskje når jeg gikk Grenadren i 1995 med elendige ski ble nr.2 eller Hans C Udnæs.
Nok om det …….

Får vel ikke skryte for mye for det er alltid noen som påstår de har vært bedre osv………dem om det….jeg har alle resultatlister hvis noen skulle være i tvil 😉


SÅNN HAR MIN PÅSKE VÆRT OG NÅ SKAL JEG SNART PÅ JOBB IGJEN.


HA EN FIN KVELD 😊

HA EN FIN KVELD 😊