en stopp på Flattum….begynte å bli lei side- og motvind,pluss at jeg var sliten.

BLE NESTEN SJOKKERT NÅR JEG GIKK UT FOR Å TRENE I DAG.
Siden kalenderen viste 14 september regna jeg med,tross sol,at lufta var skarp så jeg hadde tatt på med t-skjorte og ei jakke .
Varmen nærmest slo i mot meg klokka 11 så det var bare å hive klærne……..det beste jeg veit 😉

RULLESKITUR OG JOBB.
Jeg er bestandig veldig standhaftig når det gjelder trening…….planer blir gjennomførst i 99.9% av alle tilfellene men i dag blei jeg litt irritert på meg selv «hvorfor i helvete må jeg på død og liv gjennomføre alt bestandig».
Skulle skøyte på rulleski og hadde bestemt runden men merket fort at pulsen var endel høyere enn den pleier,uviss av hvilken grunn men noen ganger er det bare det uten at det trenger å være annet enn dagsform.
Håpet på at den normaliserte seg utover økta,men det var vel snarere tvert i mot.
Men uansett gikk jeg de 53km`erne jeg skulle, men de siste 30 minuttene var alt annet enn morsomme,med sterk mot – og sidevind pluss høy puls , da selvfølgelig også med elendig teknikk og masse trafikk som jeg også klarte å irritere meg over fikk jeg omsider karra meg hjem og hadde 30min på meg før jeg skulle være på jobb.
Kom meg på jobb og der har jeg vært til nå…….KL.2320.20 GRADER KLOKKA 2030 I MIDTEN AV SEPTEMBER SKAL VI BARE TAKKE OG BUKKE FOR.
HÅPER PÅ FLERE SLIKE «SOMMERDAGER»DET VAR DEN DAGEN 14 SEPTEMBER 2020.
HVA SOM SKJER I MORRA ETTER KLOKKA 2000 VEIT JEG IKKE,MEN FØR DET ER VEL DAGEN SPIKRA SOM ALLTID 😉

GOD NATT.

HER BLIR DET SIKKERT NETTFLIX NOEN TIMER UT I DEN NYE DAGEN ……..ANBEFALER «SORJONEN» FOR DE SOM LIKER LITT KRIM 😉