bilde fra september 2020 Vardeveien.

ETTER 5 T TRENING I GÅR PÅ BEINA OG PÅ SYKKEL HADDE JEG INGEN STORE PLANER FOR DAGEN I DAG.

Fri fra jobb,skulle jeg gå på ski? Nei ,surt, kaldt og hva har jeg igjen for å strene å gå 3-4t på ski når været ikke er all verden?

Ta o-poster i Flannumsmarka,men nei var usikker på detta «usynlige o-løpet» og når jeg måtte laste ned en app for å trene,….nei takk ,ei lei alle apper for alt mulig rart.

Så da når Hans Egil seint i går kveld spurte om jeg skulle være med på en løpetur på sti på ca 10km,sa jeg ja …..hvis vi tok en ekstra-runde (typisk meg) 😂
Så da ble det 15km løpetur og litt over 1t styrke…….roligere dag enn det kan man nesten ikke ha det vel?EN SKAL HOLDE HVILEDAGEN HELLIG BLE DET SAGT FØR I TIDEN.
Mulig noen sier det og gjennomfører det i 2021 også,men for meg er søndag,tirsdag eller fredag akkurat like egentlig.
Men bortsett fra å trene har jeg vel holdt «hviledagen hellig» siden jeg etter treningsøktene sov i 1t,rydda og vaska litt og deretter dro på besøk til søstra i noen timer og nå ligger på sofaen og hører på musikk.
Dette må jo være innenfor»holde hviledagen hellig» 😉

INSPIRERT AV ANDERS AUKLAND,SÅ JEG MÅ FINNE PÅ NOE SPRØTT I LØPET AV SOMMEREN.
Å gå så langt på ski ,da blir t.o.m jeg imponert selv om han har all verdens support underveis.
Jeg har i mange år tenkt på noe sprøtt til meg å være og blir jo litt trigga når jeg er vitne til det Anders utførte i dag.

Men skal jeg gjøre noe sprøtt utholdenhetsmessig,skal jeg gjøre det alene uten noe support underveis,så vi får se……..om jeg rett og slett får tid og så må jeg ha fint varmt vær ,natt og dag.
Er jo 25 i hue ,så alt er jo mulig (tror jeg)😉

I MORRA ER DET IHVERTFALL NY UKE MED NYE MULIGHETER SOM DE SIER.
Men det er vel strengt tatt ikke sant for de fleste av oss,det går som regel i «samme tralten» uke etter uke,år etter år og man er den man er på godt og vondt og gjør det man alltid har gjort.

D.v.s for meg,blir det mange treningsøkter og mange timer på jobb natt ,ettermiddag og dag,pluss mange timer med messenger for å føle litt sosialt i disse covid-19 tider.

HA EN FIN NATT.

NÅ GÅR DENNA I BAKGRUNNEN.