ETTER Å HA HATT ULIKE VAKTER PÅ 3 ULIKE SYKEHUS DEN SISTE TIDEN ANGRER JEG LITT PÅ AT JEG IKKE BLE DET JEG HADDE I TANKENE EN GANG…….SYKEPLEIER.
Tror faktisk jeg hadde passet veldig godt til det.
Men idretten gikk alltid foran og angrer ikke på det ,så alt i alt må jeg vel være fornøyd med at jeg i min jobb i dag har mulighet til å bidra og få opplæring på sykehus.

Nok om det .

ETTER JOBB TOK JEG EN JOGGETUR I NORDMARKA.
Sjekka litt på google-maps før jeg skulle ut og hadde egentlig tenkt å løpe til Vetterkollen,men endte opp med en tur til Ullevålseter og rundt Songsvann.

Var jo «totalt ukjent» så å bevege meg på ukjente stier i mørket var jeg litt skeptisk til så når jeg så skiltet «Ullevålseter» ,ja da ble det det.
Kanskje litt kjedelig å kun løpe på grusveier med terreng-sko,men men fikk meg en tur på ukjente veier.
Har riktignok gått store deler av løypa på ski og løp en gang,eller dvs 2 ganger, noe som het Holmenkollen rundt også i noe av samme terrenget.

Men utgangspunktet for turen, Rikshospitalet var ukjent ,så jeg surra litt i starten og kjente meg ikke igjen i mørket før ca 3km før Ullevålseter.
Men uansett det viktigste for meg var å ta meg en tur ,og det gjorde jeg 😉


EN LANG DAG ER SNART OVER.
Samtale på messenger med ei god venninne bidrar jo til en enda bedre dag……så jeg kan med sikkerhet lene meg tilbake i sofaen ,høre på musikk og ….


SANGEN SOM RULLER PÅ YOU UBE AKKURAT NÅ ER…..

HA EN FORTSATT FIN KVELD OG EN GOD NATT.