sola titter såvidt frem på Abelonene .

Dagen startet som den ofte gjør,på jobb.
Og det er helt greit det selv om jeg ,for å være helt ærlig, noen ganger blir veldig sliten av flere nattevakter «på rappen» som i går,men i dag derimot……..joda jeg var nok sikkert litt sliten i kroppen pga manglende søvn,men hadde avtalt en løpetur med Camilla så da tenkte jeg ikke over det og bare så frem til en rolig tur i skogen med hyggelig selskap.

FIN LØPETUR TIL TROSS FOR AT SOLA UTEBLE OG DET VAR RUNDT NULL GRADER.
Alle vet jo at jeg liker best 30 varmegrader,høy lufttemperatur og sol når jeg trener,men når jeg løper sammen med Camilla spiller været ingen rolle,ei heller om vi løper fort ellers som i dag ganske så rolig.
Og når hun vartet opp med en varm dusj og middag må man jo si seg veldig fornøyd 😉


Flannumsmarka et eldorado for løping og ski.
Selv om man ikke kommer opp på noen høye topper,så sant man ikke tar turen langt inni Holleia til Grønnknuten,er Flannumsmarka med sitt lett kuperte terreng etter min vurdering det fineste treningsterrenget i Modum for folk flest og definitivt for langrennsløpere ,orienteringsløpere og de som driver med terrengløp/skogsløp.

EN LITEN VISITT HOS SØSTRA ,LITT FIKSING I HEIMEN SÅ BÆRER DET SNART AV GÅRDE TIL EN NY NATTEVAKT,OG SOM SAGT DET ER HELT GREIT OG ALLTID VELDIG HYGGELIG.

HA EN FIN KVELD OG EN GOD NATT.

HVIS NOEN LURER PÅ HUN I KINA.
Så kan jeg bare si at når hun sa «I don`t want work,onle be a home-wife,watch movies ,walk with dog,make food,shopping and have sex» så svarte jeg henne bare » Just forget it,you have watch too mucht movies» .
Så ja,noen ganger gjør man noen tabber her i livet litt for kjappt og litt for lite overveid,men men sånn er det ……..man lærer så lenge man lever 🙂