NÅR ALT KOMMER TIL AT ER VI GANSKE SÅ LIKE ,STAE OG EGNE ,VELDIG OPPTATT AV IDRETT , LIKER MENNESKER VI OMGÅES,OG NÅR VI SETTER OSS MÅL BLIR DET GJENNOMFØRT.
Du har nok alltid vært noe mer sosial og utadvent enn meg og har derfor større vennekrets ,det har vel både med idretten vi valgte pluss litt andre ting.

Når jeg har problemer med eller at det skjer noe i livet mitt er du den første som får vite det,fordi jeg stoler på deg og har deg kanskje som et forbilde på mange områder.
Og har jeg problemer ,om det er økonomisk eller andre ting stiller du alltid opp og det setter jeg stor pris på.

Mulig oppveksten våres ble mye preget av min sykdom og en far søm døde veldig tidlig,men tror vi har klart oss ganske så bra.
Du har nok klart deg noe bedre enn meg når sant skal sies.


Eneste jeg syns du burde gjort, som jeg garanter ville gjort,var å gå for idrett 100% ,men men deg om det.
Du fikk et tilbud fra et eliteserielag ,men takket nei…….det hadde aldri jeg gjort.
Men du trivdes i Vikersund og var med å løfte de opp fra 4 divisjon til 1 divisjon,.
Ikke bare var du med ,men jeg vil vel påstå, som jeg også sa i en anledning for endel år siden,at du er den beste spilleren totalt sett Vikersund har hatt i de årene jeg har fulgt med.
Fullt overblikk,teknisk og taktisk dyktig og en vinnerskalle som jeg kjenner meg igjen i .

Etter mange år ,12 sesonger, du fant ut at det ikke var så gøy lenger,mye skader satt sikkert litt begrensninger for motivasjonen.Tror jeg så på samtlige håndballkamper på hjemmebane siden du debuterte på a-laget som 16 -åring(så sant jeg ikke gikk et langrenn langt unna og ikke rakk ned til Modumhallen).

Du debuterte på a-laget til Vikersund som 16-åring og jeg kan i den dag i dag huske en som var stolt over deg,en nabo ,håndballtrener,en fantastisk mann som gjorde alt for ungene på Brunes og som jeg tror med sikkerhet jeg kan si var en bauta i ditt håndball-liv i mange år…..BJØRN HELGE NÆSS.

Jeg har dessverre begrenset med bilder ,så dette var det beste jeg kunne finne.

Foruten Bjørn Helge har det sikkert vært mange som har betydd mye når det gjelder håndball og idrett forøverig.
Dessverre døde fattern altfor tidlig til å kunne oppleve dine prestasjoner,men jeg sikker på at han hadde vært stolt…..like stolt som når han bar deg til dåpen


Ellers har jo muttern vært en bauta i Vikersund Håndball,som spiller,oppmann,støttekontakt,tilsynsfører og «gud veit» hva hun ikke har gjort både for laget i sin helhet men også for enkeltspillere som trengte litt ekstra støtte.
Og sånn er du også,støtter de som trenger litt ekstra.Før jeg blir ferdig med denne håndballen som fremdeles tar stor plass i livet ditt ,må jeg jo nevne at du og de andre i Vikersund har hatt trenere og ledere på høyt nivå.
Roar Søhus kanskje den beste håndball-faglige og sammen med Per Eivind Løvdal, er vel det det beste trenerteamet dere hadde,men den største fargekladden som også var meget dyktig husker jeg godt ….Ulf Lundgren.
Eller kan sikkert mange andre nevnes …..Thorbjørn Hansen m.fl.,men jeg lar det ligge der .


HÅNDBALLPERIODEN SOM AKTIV BØD BÅDE PÅ OPPTURER OG NEDTURER
MEN EN MODUMHALL MED FULLSATTE TRIBUNER OG MED MORTEN HERMANSEN OG JAN MARTIN BJERRING PÅ TRIBUNEN ,DET KUNNE VEL NESTE IKKE BLI BEDRE.


ETTER AT DU LA OPP SOM HÅNDBALLSPILLER HAR DU PRØVD Å GJØRE DET BESTE FOR HÅNDBALLEN I VIKERSUND,DET BESTE FOR BRUNES NATURBARNEHAGE OG DET BESTE FOR DINE BARN TUVA OG SONDRE.
Nå skal ikke jeg skrive en «bok» om deg ,selv om jeg kunne,men du er ei dyktig dame på alle de områdene du begir deg inn på.


Og jeg er ganske sikker på at du er en god leder i Brunes Naturbarnehage og tar vare på alle ansatte og ikke minst ungene.

Tuva og Sondre
TRO VI BEGGE KAN FORANKRE DEN REALITETEN AT VI BEGGE ER GANSKE FLINKE MED DET VI DRIVER MED OG AT VI SER MENNESKER RUNDT OSS P.G.A OPPVEKSTEN SOM VAR BESTÅENDE AV MENNESKER SOM VAR GLADE I OSS UAVHENGIG HVA VI DREV MED,MEN KLART IDRETT BLE VI FØDT INN I OG JEG TRO VERKEN DU ELLER JEG ANGRER PÅ DET.
Vi hadde besteforeldre ,onkler,tanter og venner som bidro til de vi er i dag.
Vet ikke hva du sitter igjen med av minner,men Johan Flattum vår bestefar var vel den som hadde best tid,eller ihvertfall tok seg tid.


Kunne fortsatt med i det uendelige hvilke personer har har gjort at du har blitt den du er i dag men noen er alltid litt viktigere enn andre …..så her er noen bilder.

Olava og Johan Hellerud ,bror din og Ruth og Johan Flattum
Eva og Egil Hellerud
yngre utgaver av Onkel Odd Flattum ,Ane Flattum Myren og Tante Ba ,eller Anna Marie Flattum som hun heter.

HA EN FLOTT DAG OG HUSK. ALDER ER BARE ET TALL.
DER KAN JEG LÆRE DEG LITT 😜


JEG ER GLAD I DEG ELI.