ER IKKE SÅ MYE VI FÅR GJORT MED DET,MEN ER JO LITT TRIST FOR NÅR DE KOMMER I 4KLASSE SYNS DE FLESTE DET ER «DRIT KJEDELIG» ,SÅ DET HADDE JO VÆRT FINT Å KJENNE PÅ DENNE GLEDEN FOR DE SMÅ.
Sånn var det ihvertfall for meg og jeg vet for mange andre.
men men vi får ihvertfall håpe at været blir ok, for noen små arrangement kommer det nok til å være «rundt forbi».

AT RUSSEN PÅ DØD OG LIV MÅ FEIRE AT VIDREGÅENDE SKOLEGENG ER UNNAGJORT HAR JEG MINE KLARE MENINGER OM UTEN A JEG TRENGER Å FORMIDLE DE HER.

TRENING OG JOBB I DAG SOM VANLIG.

Dagens trening var ganske enkel…..skulle rett og slett bare gå ca 3t på rulleski…….plankekjøring.

Oppi hue mitt tenkte jeg før treninga «får ta det litt rolig i dag da siden jeg hadde intervall i går» MEN en ting er å tenke ,en annen ting er å faktisk gjøre det 😂

Hadde en plan hvor jeg skulle gå,en runde på 53km,men akkurat i det jeg begynner å gå kjenner jeg noen regndrypp og vinden er forholdsvis sterk fra nord,og når jeg kjenner at kroppen er ganske så kvikk tenker jeg «faen heller jeg går 4 runder rundt Bergsjø progressivt,rulleski klassisk er tross alt snill trening i forhold til løping.

Så da gjorde jeg det,progressivt ,altså fortere og fortere……..artig det da selv om asfalten på østsiden av Bergsjø er under en hver kritikk.
Men nå driter jo jeg i om jeg går midt i veibanen da,joda tar hensyn men hvis jeg ser at biler klarer å passere meg selv om jeg går midt i veibanen,ja da går jeg der, for der triller det alltid best(utenfor hjulsporene)
Og gangveier,joda jeg bruker de ofte men ikke når jeg begynner å dra på litt fart,for man vet aldri hva som kommer ut fra ulike utkjørsler og i 30-50km/t klarer man ikke å stoppe sånn plutselig,derfor gikk jeg ikke på gangeveiene de 2 siste rundene …….

Ble egentlig ei kul økt ……rundetider på 48.52-46.11 – 45.40 og 44.40….og kunne sikkert gått et par runder til rundt 45min,men det hadde jeg ikke tid til……..skulle jo på jobb.


Kasta «hjelmen» før siste runde.
ikke ofte jeg trener uten denne capsen…….sikkert 15år gammel.

HAR SELVFØLGELIG GJORT ANDRE TING I DAG SOM ALLE ANDRE DAGER ,MEN ALT TRENGER JO IKKE Å STÅ HER 😜
Ihvertfall ikke når det også medfører at andre blir dratt inn i en blogg de kanskje ikke vil …….

JAJA DA ER DET SNART NATTA OM EN TIME ELLER TO… HER KLOKKA ER VEL SNART HALV ETT OG JEG BØR OPP OM 6 TIMER 🤔
JAJA SOVE FÅR MAN GJØRE NÅR MAN BLIR GAMMEL.

HA EN FIN HELG.